Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I have a plone zinstance set up through Apache Proxy on OS X Server 10.5. The server is set up with a single vhost on port 80, with Proxy & Proxypass directives to the Plone zinstance:

        ProxyPass / http://localhost:8080/VirtualHostBase/http/server:80/Plone/VirtualHostRoot/
        ProxyPassReverse / http://localhost:8080/VirtualHostBase/http/server:80/Plone/VirtualHostRoot/

However, I have some static HTML and PHP content that I want to display in an iframe via the plone site. I'm thinking I'll need to set up another vhost on a different port, then just specify the port # inline?

share|improve this question
    
I've gotten it to where I can see the iframe in plone. I'm serving an additional vhost on port 8888 available to localhost only. I can see the first page, but if I try to click one of the links inside that should take me to a php page, it just sits there. –  churnd Jan 7 '10 at 12:50

1 Answer 1

up vote 1 down vote accepted

here is what I have : anything in /images, /styles, /scripts does not go to Plone. i put some spaces between h and ttp beccause the serverfault server wont let me post otherwise.


ProxyRequests Off ProxyTimeout 600 ProxyPreserveHost On

ProxyPass /images !

ProxyPass /styles !

ProxyPass /scripts !

ProxyPass / h ttp://localhost:8080/

ProxyPassReverse / h ttp://localhost:8080/

RewriteEngine On

RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/(images|scripts|styles|projects)/(.*)

RewriteRule ^/(.*) http://localhost:8080/VirtualHostBase/http/%{SERVER_NAME}:80/Plone/VirtualHostRoot/$1 [L,P]

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.