Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

(Migrated from SuperUser.com due to complete lack of answers!)

I installed a Linksys WRE54G range expander. It's working fine with my Windows 7 laptop, but not so much with my Palm Pre and my Ubuntu netbook. Both of the 2 problematic devices act the same... they see the wireless network, say they're "connecting" for a long time, then finally fail saying they can't get an IP address.

Unfortunately, I think this leaves me in "finger pointing hell" where I won't be able to get support from any vendor, because they will each point to the other as the culprit.

share|improve this question

closed as off topic by Chopper3, Kara Marfia Jan 21 '10 at 13:49

Questions on Server Fault are expected to relate to professional server, networking, or related infrastructure administration within the scope defined by the community. Consider editing the question or leaving comments for improvement if you believe the question can be reworded to fit within the scope. Read more about reopening questions here.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

1  
The best way to draw attention to your question is to post additional detail. (closing for an odd reason - to avoid sending a dupe over to SU) –  Kara Marfia Jan 21 '10 at 13:47
add comment

1 Answer 1

Can they get a connection directly from the WAP? If so, then it's a problem with the range expander. If not, then it's a problem with the WAP or the devices.

share|improve this answer
add comment

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.