Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I've been setting up a site for full anonymous access but was getting prompted for a login when using SharePoint search (right when I hit the search button before getting results). Is there something I'm missing in setting up SharePoint search for anonymous access? Thanks!

share|improve this question

1 Answer 1

up vote 1 down vote accepted

SharePoint definitely does support anonymous. There are settings in both IIS and SharePoint that need to be changed. Check out this blog entry for details:
http://weblogs.asp.net/bsimser/archive/2006/09/25/Enabling-anonymous-access-in-SharePoint-2007.aspx

Also, here is another article specifically related to getting search working:
http://blogs.objectsharp.com/cs/blogs/max/archive/2008/02/20/sharepoint-search-and-anonymous-users.aspx

share|improve this answer
    
Negatory, the SITE is setup for anonymous access just fine, search did not work, read the question... –  tekiegreg Jan 27 '10 at 17:47
    
I updated my answer with another link to an article specifically about search. –  MattB Jan 27 '10 at 17:52
    
Well, Serverfault won't allow me to undo my negative vote (sorry) but since you ARE now the answer, so CONGRATS, you'll probably be one of the few who got marked negative by the questioner, then marked as the answer. :-D –  tekiegreg Jan 27 '10 at 17:56
1  
Isn't there a badge for that? :) –  MattB Jan 27 '10 at 17:57
    
Marked up 'cuz there should be, I'll call it the "apologist" badge... –  tekiegreg Jan 27 '10 at 17:58

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.