Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I cant get the migration to work from Exchange 2003. It uses IMAP for migration and I have enabled IMAP on every user in the Active Directory. It comes up with an error 'unable to authenticate the user'. The username and password are correct but it gives this error for all the users. Has anyone had this problem ?

share|improve this question
    
What is "it" exactly? An email client, an application, etc. –  joeqwerty Feb 24 '10 at 16:00
    
Maybe too late, but you might be interested to know that Google has a new live migration process for Exchange 2003/2007 which doesn't rely on IMAP. googleenterprise.blogspot.com/2010/03/… –  ThatGraemeGuy Mar 23 '10 at 11:01

1 Answer 1

http://anchorite.org/blog/2007/08/18/exchange-2003-to-google-apps-migration-howto/

Don't know what your problem is, it could be the ports are wrong, your firewall is blocking it, your IMAP connector is off, your test account is locked out, g-standard-edition-restrictions, might need fully qualified name (user@domain.com).

You could ask google, those fellas are usually pretty switched on: http://www.google.com/support/a/bin/answer.py?hl=en&answer=61369

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.