Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I've been having a few problems running PHP-based utilities within the command line ever since I enabled the XDebug. It runs just fine when executing script through a browser, but once I try an execute a script on the command line, it throws the following errors:

h:\www\test>@php test.php
PHP Warning:  PHP Startup: Unable to load dynamic library 'E:\development\xampplite\php\ext\php_curl.dll' - The specified module could not be found in Unknown on line 0
PHP Warning:  Xdebug MUST be loaded as a Zend extension in Unknown on line 0

h:\www\test>

The script runs just fine after this, but it's something I can't seem to wrap my head around. Could it be a path issue within my php.ini config? I'm not sure if that's the case considering it throws the same error no matter where I access the @php environmental variable.

Also, all paths within my php.ini are absolute. Not really sure what's going on here. Any ideas?

Thanks!

share|improve this question
add comment

1 Answer

Yes I think, you should check your Php.ini config, by default it's not on DEBUG mode, you havez to uncomment some lines, but I don't remember which line.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.