Sign up ×
Server Fault is a question and answer site for system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

Has anyone had a problem where you restarted your Plesk server with the services and only 1 domain works out of all the ones you have? Only one domain will work out of all of the ones on our server and we cannot understand why this is happening.

share|improve this question

closed as off-topic by HopelessN00b Jan 14 at 4:31

  • This question does not appear to be about server, networking, or related infrastructure administration within the scope defined in the help center.
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

Update: Hi guys, it seems DNS does not refresh after you restart all your services properly. If all else fails try to refresh the DNS in some way. – Darren Mar 24 '10 at 16:40
This question appears to be off-topic because it is about working with a service provider's management interface, such as cPanel. – HopelessN00b Jan 14 at 4:31

1 Answer 1

I believe plesk will allow you to run one domain if it is not able to find a licence, so I would suggest that you check your licence is configured correctly.

share|improve this answer
You can go to the license page in the web console and try to refresh the license. Sometimes it's not available / reachable at boot but can be manually refreshed later. – Dave Forgac May 24 '12 at 4:20

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.