Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I have an Apache server running on CentOS 5.3. It currently hosts 12 sites with no known issues. (I say this to point out that up to this point my Apache installation has performed flawlessly) I'm adding a new site where the DocumentRoot of the new VirtualHost is a Samba share.

When at the command line of the server I can cp video.m4v ~ and the whole file is copied properly to my home directory. But when I try to access the file from IE/Firefox/Safari/Chrome it only passes back a partial result of 33k. The same thing is happening with my image and audio files. If I make the files local to the server by copying them from the share and then serving them up then the files transfer.

Any ideas?

share|improve this question
    
Have you tried these? linux.derkeiler.com/Mailing-Lists/RedHat/2009-04/msg00059.html –  pehrs Mar 31 '10 at 17:09
add comment

1 Answer 1

Inside the your Apache configuration set the following Directive:

<Directory /path/to/directory>

EnableSendFile Off

</Directory>

That worked for me!

share|improve this answer
1  
+1 - Worked for me as well, and fits with the Apache documentation: httpd.apache.org/docs/2.2/mod/core.html#enablesendfile –  Henrik Opel Apr 14 '11 at 17:30
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.