Sign up ×
Server Fault is a question and answer site for system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I'm having trouble installing mod_xsendfile on MAMP.

I've used some sources to try to help me install it:

I ended up installing apache20 via macports and used apsx command to create the module and then copy it into MAMP's modules folder.

I was able to seem to load the module at least. But then I get this error in my apache logs:

[Thu May 27 19:08:28 2010] [notice] child pid 68606 exit signal Bus error (10)
[Thu May 27 19:08:41 2010] [notice] child pid 68607 exit signal Bus error (10)

Can anyone help me out? :S

share|improve this question

put on hold as off-topic by EEAA 6 hours ago

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "Questions should demonstrate reasonable business information technology management practices. Questions that relate to unsupported hardware or software platforms or unmaintained environments may not be suitable for Server Fault - see the help center." – EEAA
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

1 Answer 1

Try this :)

share|improve this answer
Generally it is better to extract the main content from that link, or else people have to follow these links to see if that is maybe what they want. Also, eventually the link might disappear. – Kyle Brandt Dec 20 '10 at 15:58
Okay will keep your advice for future. :) – SalmanPK Dec 22 '10 at 20:39
If I were you I would edit my answer and include the information :) – Lucas Kauffman Jul 23 '12 at 10:19

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.