Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I'm running Uniserver on windows 7, and it's been extremely difficult so far.

At first, only files in subdirectories would not run properly. Now though (after a restart), all files do not work.

Basically, instead of running, the source file is downloaded in my browser (unless the server isn't on - then I simply get the "Problem Loading Page" message).

When it was working, other problems occured, such as include files being echo'd instead of run.

Can someone guide me w/ regards to getting Uniserver to run cleanly and properly?

Thanks!


Edit:

Now when I browse to http://localhost, it shows a directory browsing interface like this: http://www.gobalakrishnan.com/wp-content/uploads/2008/04/directory-browsing.jpg

Edit: I reinstalled Uniserver and it's the same, except now the admin panel is working!

share|improve this question

2 Answers 2

up vote 0 down vote accepted

That's literally what you get when all you do is browse to http://localhost/ and NOTHING else?

I believe this means that you have a redirect either in the core Apache configuration, or in your private .htaccess file, because you're being taken all the way into a WordPress directory that's not meant to be directly accessed.

Two Solutions to this current problem:

(1) Review your .htaccess file (perhaps temporarily rename it, or delete it AFTER MAKING A BACKUP!!!!
(2) Turn off "indexes" or "Directory indexes" (indexing?) in the Uniserver configuration.

share|improve this answer

Your image looks to me like you dis-configured virtual dir in IIS.

Try in IIS to uncheck "Directory browsing" checkbox
Also, configure your browser to permit running active content/ scripts, etc.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.