Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I'm in an odd situation here.

I've upgraded my network to a 2008 domain from a 2003 with out any issue, this works fine and all the FSMO are in one DC,

I was about to install a second domain on a 2008R2 and this error is coming up again and again.

I The problem is I keep getting an area telling me that I need to run adprep /domainPrep /forestPrep, but when I run it on the first DC, it tells me this has already been run and updated and it is aborted. Does anyone have any ideas on why I can't add a Server 2008 machine as a domain controller?

share|improve this question
    
Why do you want a second domain? –  Grizly Sep 3 '10 at 11:58
    
Well, obviously this is in a test network and initialy I've done the migration from 2003 to a 2008 Data center and now I want to move everything to a 2008R2 server. –  Mouradb Sep 3 '10 at 12:09
    
Come on OBVIOUSLY! He did specify that in his question... –  jer.salamon Sep 3 '10 at 12:23
    
Mouradb, that is not obvious. If you don't write it, we don't know it. –  gWaldo Sep 3 '10 at 12:24
1  
Mouradb - your phrasing might be interpreted as a bit hostile, particularly toward people trying to help you. If you try to be clear, precise, and thorough about your environment as well as the error, that will get you the best results. –  Kara Marfia Sep 3 '10 at 14:21

1 Answer 1

Did you get the adprep program and data files from the R2 CD?

The files included with $OLDER_VERSION_OF_WINDOWS don't work so well with newer versions.

share|improve this answer
    
Yes I did run this from the 2008R2 CD and no luck, taken the second server off the domain and put it back but still same issue, –  Mouradb Sep 3 '10 at 13:01

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.