Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

Anyone have any idea why this is happening? It started happening after I implemented mysql_multi to run multiple instances of the MySQL service (one on port 3306, one on port 3307). I'm running MySQL on Ubuntu server.

Here's what happens:

Fetching table list.
    63 items from dbname
OK
Fetching view list.
    0 items from dbname
OK
Fetching routine list.
    0 items from dbname
OK
Fetching trigger list.
Operation failed: Lost connection to MySQL server during query
Fetching table list.
    63 items from dbname
OK
Fetching view list.
    0 items from dbname
OK
Fetching routine list.
    0 items from dbname
OK
Fetching trigger list.
Operation failed: Lost connection to MySQL server during query
Fetching table list.
    63 items from dbname
OK
Fetching view list.
    0 items from dbname
OK
Fetching routine list.
    0 items from dbname
OK
Fetching trigger list.
Operation failed: Lost connection to MySQL server during query
Fetching table list.
    63 items from dbname
OK
Fetching view list.
    0 items from dbname
OK
Fetching routine list.
    0 items from dbname
OK
Fetching trigger list.
Operation failed: Lost connection to MySQL server during query
Fetching table list.
    63 items from dbname
OK
Fetching view list.
    0 items from dbname
OK
Fetching routine list.
    0 items from dbname
OK
Fetching trigger list.
Operation failed: Lost connection to MySQL server during query
Fetching table list.
    63 items from dbname
OK
Fetching view list.
    0 items from dbname
OK
Fetching routine list.
    0 items from dbname
OK
Fetching trigger list.
Operation failed: Lost connection to MySQL server during query
Fetching table list.
    63 items from dbname
OK
Fetching view list.
    0 items from dbname
OK
Fetching routine list.
    0 items from dbname
OK
Fetching trigger list.
Operation failed: Lost connection to MySQL server during query
Fetching table list.
    63 items from dbname
OK
Fetching view list.
    0 items from dbname
OK
Fetching routine list.
    0 items from dbname
OK
Fetching trigger list.
Operation failed: Lost connection to MySQL server during query
Fetching table list.
    63 items from dbname
OK
Fetching view list.
    0 items from dbname
OK
Fetching routine list.
    0 items from dbname
OK
Fetching trigger list.
Operation failed: Lost connection to MySQL server during query
Fetching table list.
    63 items from dbname
OK
Fetching view list.
    0 items from dbname
OK
Fetching routine list.
    0 items from dbname
OK
Fetching trigger list.
Operation failed: Lost connection to MySQL server during query
Fetching table list.
    63 items from dbname
OK
Fetching view list.
    0 items from dbname
OK
Fetching routine list.
    0 items from dbname
OK
Fetching trigger list.
Operation failed: Lost connection to MySQL server during query
Fetching table list.
    63 items from dbname
OK
Fetching view list.
    0 items from dbname
OK
Fetching routine list.
    0 items from dbname
OK
Fetching trigger list.
Operation failed: Lost connection to MySQL server during query
Fetching table list.
Operation failed: Can't connect to MySQL server on '192.168.1.40' (10061)
Fetching table list.
Operation failed: Can't connect to MySQL server on '192.168.1.40' (10061)
Fetching table list.
Operation failed: Can't connect to MySQL server on '192.168.1.40' (10061)
Fetching table list.
    63 items from dbname
OK
Fetching view list.
    0 items from dbname
OK
Fetching routine list.
    0 items from dbname
OK
Fetching trigger list.
Operation failed: Lost connection to MySQL server during query
Fetching table list.
    63 items from dbname
OK
Fetching view list.
    0 items from dbname
OK
Fetching routine list.
    0 items from dbname
OK
Fetching trigger list.
Operation failed: Lost connection to MySQL server during query
share|improve this question
    
I have no idea why this was happening. I reformatted the disk and reinstalled the latest version of Ubuntu and now it works. –  Kirk Dec 7 '10 at 18:39

1 Answer 1

I believe that you had set the timeout to low on my.cnf

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.