Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I have a Filezilla server.xml which contains all users but somehow the Filezilla server doesn't read it, users are empty, etc. I've tried to use /reload-config with no luck.

Should I re-install Filezilla server?

share|improve this question

closed as off-topic by Chris S Jun 30 at 17:26

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "Questions must demonstrate a minimal understanding of the problem being solved. Try including attempted solutions, why they didn't work, and the expected results. See How can I ask better questions on Server Fault? for further guidance." – Chris S
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
How did you add the users ? –  Iain Dec 6 '10 at 20:45
    
the users were there from the beginning, as part of WebsitePanel using FileZilla as FTP service, but suddenly they're gone, all users, groups are gone, I have no idea what has happened, logs do not explain either. –  Arief Dec 6 '10 at 20:47
add comment

1 Answer

I checked the corresponding Windows service, and it is not pointing to the correct Filezilla server, strange, it is pointing to another Filezilla server which resides in temp directory under users folder.

share|improve this answer
add comment

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.