Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

Recently uesrs have been complaining that they are not getting new emails. Upon investigation i realized that the last updated time on the inbox was from a while ago and users now have to manually send and receive and sometimes will need to restart outlook before the inbox will update.

Any ideas what would be causing this?

share|improve this question
    
Are these users using Outlook cached mode? When the inbox isn't updating does Outlook still say it is "Connected to Microsoft Exchange"? –  Paul Cunningham Feb 2 '11 at 0:01
    
It does say "connected to Microsoft Exchange" It is in cached mode, In server mode it connects the same way. –  cpgascho Feb 2 '11 at 18:55
    
I to am seeing the same issue. Any fixes found? I thought it was a bad NIC and now the problem is appearing in other areas. –  user71708 Feb 22 '11 at 14:15
    
Question, Are these users trying to open more then one mailbox at a time? In other words, are they opening their mailbox as well as someone elses mailbox as well. Look for 9646 events in the application log of the Server technet.microsoft.com/en-us/library/bb676486(EXCHG.80).aspx social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/outlook/thread/… –  Tom Feb 22 '11 at 14:22
    
Yes some of them do have multiple mailboxes open. They are using Outlook 2010 which allows multiple separate Exchange Mailboxes –  cpgascho Feb 24 '11 at 15:55

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.