Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

Suddenly it will come out the below error when accessing the exchange 2010 mail server using OWA after clicking sign in button on initial page?

***The website cannot display the page HTTP 500
Most likely causes: •The website is under maintenance. •The website has a programming error.

What you can try: Refresh the page.

 Go back to the previous page. 

 More information 

This error (HTTP 500 Internal Server Error) means that the website you are visiting had a server problem which prevented the webpage from displaying. For more information about HTTP errors, see Help.*

Any suggestion? Thanks!

share|improve this question

4 Answers 4

On the exchange server, check the services list to check if all related services are running. If not, check the event log as to why they won't run.

share|improve this answer
1  
You could also try the brilliant Test-ServiceHealth cmdlet. –  Ben Pilbrow Jan 24 '11 at 23:43

I was having this same issue and the Microsoft Exchange Forms-Based Authentication Service failed to automatically start. As soon as I started up this service, OWA started working again.

share|improve this answer

Most likely, you are running SBS Server. Go to Services and start Microsoft Exchange Forms-Based Authentication service.

Hope this helps, from some one who has the same problem.

share|improve this answer

Microsoft Exchange Forms-Based Authentication Service. Starting this service fixed the blank page issue and allowed clients to authenticate correctly.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.