Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

Im trying to setup wsgi on xampp in order to run python web applications.

Ive downloaded the appropriate binary from here and ive installed the module as described. As im running xampp, my module is located at C:\xampp\apache\modules. Ive also renamed the module (as suggested) to mod_wsgi.so.

Ive installed the module by adding the following to my httpd.conf:

LoadModule wsgi_module modules/mod_wsgi.so

immediately underneath all of the other module imports. However whenever i attempt to restart xampp, it wont start up again. The error i get is the endlessly helpful: The Apache2.2 service terminated with service-specific error Incorrect function... It should be noted that if i comment out the LoadModule... line above, my server restarts without issue. Any ideas would be greatly appreciated.

share|improve this question

1 Answer 1

up vote 1 down vote accepted

The precompiled modules on mod_wsgi site are for 32 bit. You cannot use a 64 bit version of either Apache or Python. Further, Python must be installed for all users and not just the user it was installed with. See if any of those are the problem.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.