Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

On Deploy -> Step 1: Install Local Configuration Store I get this error:

Automatic collection of configuration data failed.

All pre-requisites are met.

share|improve this question
    
We're going to need a lot more information please - also given this is a new and paid-for product have you opened a case with MS already? –  Chopper3 Feb 15 '11 at 8:52
    
All Licensed software, just thought I missed something obvious - so havn't phoned MS yet. Will do thanks. –  Shawn Gradwell Feb 15 '11 at 9:04
    
Got these links from Microsoft on how to install Lync, use only one of these tutorials: ocspedia.com/fe/… imaucblog.com/archive/2010/09/15/… –  Shawn Gradwell Aug 18 '11 at 7:53

1 Answer 1

You need to build a topology first and deploy it to the central configuration store. This generally happens in the install prerequisites steps, I think. If you haven't gotten to the point where you've fiddled in topology builder, I'm pretty sure something's amiss.

If you did set up a topology and published it to AD, did you follow the "Extra steps required" that pop up in a notepad when you click "To-do list?" One of those might have been to setup a dns record required for the system to find sql, just a thought.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.