Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I have a libvirt/KVM server running on Ubuntu 9.04 with a variety of instances I use for testing. I was destroying instances via virsh and occassionally, destroying one instance would take out another. Is this normal? Because it's certainly not ideal.

virsh # list
 Id Name                 State
----------------------------------
 10 ubuntu904test        running
 14 centos5test          running
 24 ops1test             running

virsh # destroy ubuntu904test
Domain ubuntu904test destroyed

virsh # destroy centos5test
error: Failed to destroy domain centos5test
error: invalid domain pointer in no domain with matching id -1

virsh # list
 Id Name                 State
----------------------------------
 24 ops1test             running
share|improve this question

2 Answers 2

up vote 2 down vote accepted

This looks like a bug. I suggest you fill out a bug report.

share|improve this answer
    
Sure enough, someone already did! bugs.launchpad.net/fedora/+source/libvirt/+bug/362288 –  jtimberman Jun 11 '09 at 17:11

Having tried the KVM implementation in both Ubuntu and Fedora, I found the Ubuntu implementation hugely inferior to the Fedora one. I agree this might be a bug, but also, if you need KVM working right now: try the new Fedora 11.

Disclaimer: I do not dislike Ubuntu. I use both Fedora and Ubuntu at home. This is just what I experienced.

share|improve this answer
1  
Ubuntu usually has lower quality in their packages from my expirience. That is not just true for KVM –  Server Horror Jun 11 '09 at 7:12

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.