Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

So I have bought a new XTM 21 appliance from Watchguard. This god awe-full thing will not route any traffic no matter what rules I apply in the firewall setup. When the syslog doesn't crash as I'm viewing it I can see all the traffic being blocked by a policy called "internal policy" that does not exist anywhere I can find.

Anyone have any ideas what's going on?

Thanks, D

share|improve this question
    
Dupe: superuser.com/questions/259399/… –  user3914 Mar 18 '11 at 22:43
    
Yea wasn't quite sure witch site to post this to so I did both. –  Donovan Mar 18 '11 at 22:48
    
Please don't do that. The moderators will decide which is the best location if it's in the wrong place. –  user3914 Mar 18 '11 at 22:49
    
Didn't realize they moved post to different sites. Sorry, my bad. –  Donovan Mar 18 '11 at 23:13

1 Answer 1

up vote 1 down vote accepted

I just installed an XTM23 and din't experience any problems like you're describing.

That being said, if you just bought the unit than you've got 1 year of their LiveSecurity service, which includes technical support. My suggestion would be to give Watchguard a call.

share|improve this answer
    
So, turns out I'm my own worst enemy. I had no intention of using any of the additional services that came with the firebox so i didn't register it. BAD IDEA. These things are black holes of traffic until you register them with Watchguard. Sigh.... –  Donovan Mar 18 '11 at 23:37

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.