Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I have this Network Storage drive but it doesn't seem to be able to connect to the domain.

The manual says to supply a username and password that is in the Domain Admins group. I am providing

one and it does not connect (says failed to connect). Even though when using the admin account it

still fails to join.

Is there something I am missing? (even tried to switch the firewall off the server to see if that's

the problem but no luck. (I am running Windows Server 2008 R2)

Please help!

share|improve this question
    
Not sure if this is the reason but W2K8's 'domain add' functionality is a lot more secure than previous versions by default, better cryptography etc. Have you checked that the firmware version on your drive supports Server 2008? –  Chopper3 Apr 11 '11 at 9:35
    
@Chopper3 Thank you for your comment, no I have not, can't see anywhere what it supports and what it doesn't... –  l0Ft Apr 11 '11 at 11:04
    
I looked too for 5/10 minutes, couldn't see anything, might be worth a call to them perhaps? –  Chopper3 Apr 11 '11 at 11:28
    
maybe, I'll look around some more and see, thanks a lot! –  l0Ft Apr 11 '11 at 11:36
add comment

Know someone who can answer? Share a link to this question via email, Google+, Twitter, or Facebook.

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.