Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

My server running ubuntu 64bit, nginx, php-fpm.
Everything is working well. But several days after. The browser display 'No input file specified'.
After I restart php-fpm. Everything run well again.
But this situation occur again and again.
So I must restart the php-fpm several days.

Anyone know what's the problem?

nginx -V output

sshadmin@ubuntu:~$ nginx -V
nginx: nginx version: nginx/0.9.7
nginx: built by gcc 4.4.3 (Ubuntu 4.4.3-4ubuntu5) 
nginx: TLS SNI support enabled
nginx: configure arguments: --user=www --group=www --prefix=/usr/local/nginx --with-http_stub_status_module --with-http_ssl_module --with-http_gzip_static_module
share|improve this question
add comment

1 Answer

Its likely to be https://wiki.archlinux.org/index.php/Nginx#Error:_No_input_file_specified but you need to provide some more information for us to be able to narrow it down further.

To start off providing the output from 'nginx -V output' should rule out my first suggestion

share|improve this answer
    
The problem is not the configuration and permission. It run well for several days. –  Magic Jun 28 '11 at 15:48
    
Checked all the relevant logs? Checked file system availability? –  SuperBOB Jun 29 '11 at 12:58
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.