Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

Can some one help resolve, create a process to debug this problem? The server meets the minimum hardware requirements of VMWare Server and there is only one VM running on the server. The administrators guide says that the remote console addin must be downloaded through an automatic prompt which appears when you click on the console within IE.. Firefox and Chrome load the VMWare server portal fine but do not contain the required VM console.

I checked the server logs for VMWare Server: I can post them but nothing stands out.

share|improve this question

closed as off topic by mailq, Ward, Scott Pack, mdpc, RobM Nov 2 '12 at 21:27

Questions on Server Fault are expected to relate to professional server, networking, or related infrastructure administration within the scope defined by the community. Consider editing the question or leaving comments for improvement if you believe the question can be reworded to fit within the scope. Read more about reopening questions here.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

You might check to verify that the version of IE being used meets the browser requirements (as identified by VMware) and possibly look at any IE add-ons which may be conflicting.

share|improve this answer

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.