Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

i'm running centos 5.6 as dom0 and want to install centos 5.7 as domu but every time i start installation the process stucks on "Starting install process.This may take several minutes..."

I install using network http method

I use xen boot images from http://mirror.centos.org/centos/5.7/os/x86_64/images/xen/

And i'm following this guide http://wiki.centos.org/HowTos/Xen/InstallingCentOSDomU

Here's my install config

kernel = "/srv/xen/install/centos-5.7/vmlinuz"
ramdisk = "/srv/xen/install/centos-5.7/initrd.img"
extra = "text"
name = "test"
memory = "512"
disk = [ 'tap:aio:/srv/xen/drive/test.img,xvda,w', ]
vif = [ 'bridge=xenbr0', ]
vcpus=2
on_reboot = 'destroy'
on_crash = 'destroy'

UPDATE*:

I've tested Centos 5.6 domu same thing

share|improve this question

2 Answers 2

Is this a text install (as indicated in the domU install instructions that you provided)?

Is your Xen/CentOS a fresh install from packages?

One debugging suggestion would be check that your bridge configuration is correct and that your networking on that bridge (xenbr0) is working correctly.

Using commands like:

brctl show ifconfig -a

Post more details and we can give more hints.

This is also a fine question for the xen-users mailing list: http://lists.xensource.com/mailman/listinfo/xen-users

share|improve this answer

I had to turn on both of these options for it to work with centos 5.7

acpi = 1 apic = 1

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.