Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I'm trying to migrate from MS Exchange 2003 to MS Exchange 2010. Everything seems to have gone well as the validation step (Get-ExchangeServer) saw the existing server, and EMS also saw all the configuration. However, when I try to move the mailboxes over, I get the error:

Summary: 1 item(s). 0 succeeded, 1 failed.
Elapsed time: 00:00:01


Dental
Failed

Error:
MapiExceptionNetworkError: Unable to make connection to the server. (hr=0x80040115, ec=-2147221227)
Diagnostic context:
......
Lid: 14744 dwParam: 0x6D9 Msg: EEInfo: Status: 1753
Lid: 9624 dwParam: 0x6D9 Msg: EEInfo: Detection location: 501
Lid: 13720 dwParam: 0x6D9 Msg: EEInfo: Flags: 0
Lid: 11672 dwParam: 0x6D9 Msg: EEInfo: NumberOfParameters: 4
Lid: 8856 dwParam: 0x6D9 Msg: EEInfo: prm[0]: Unicode string: ncacn_ip_tcp
Lid: 8856 dwParam: 0x6D9 Msg: EEInfo: prm[1]: Unicode string: MYSERVER.MYDOMAIN.local
Lid: 12952 dwParam: 0x6D9 Msg: EEInfo: prm[2]: Long val: -1527653632
Lid: 12952 dwParam: 0x6D9 Msg: EEInfo: prm[3]: Long val: 382312662
Lid: 59505 StoreEc: 0x824
Lid: 36081
Lid: 52465 StoreEc: 0x80040115
Lid: 60065
Lid: 33777 StoreEc: 0x80040115
Lid: 59805
Lid: 52209 StoreEc: 0x80040115
Lid: 56583
Lid: 52487 StoreEc: 0x80040115
Lid: 19778
Lid: 27970 StoreEc: 0x80040115
Lid: 17730
Lid: 25922 StoreEc: 0x80040115

Exchange Management Shell command attempted:
'MYDOMAIN.local/MyBusiness/Users/SBSUsers/USER' | New-MoveRequest -TargetDatabase 'Mailbox Database 1356459143'

Elapsed Time: 00:00:01

would anyone have some suggestions on how to resolve this?

thanks.

share|improve this question
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.