Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I am stuck on configuring blackflow.info for my home server. Please tell me what I am missing. I've tried everything I could find on the web with no result.Below I've added a link to images with my current settings. Will appreciate any help.

Settings

share|improve this question

closed as off-topic by HopelessN00b Mar 8 at 21:36

  • This question does not appear to be about server, networking, or related infrastructure administration within the scope defined in the help center.
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

Maybe BIND is not running on your server, or port 53 is blocked, maybe you did not configured at your registrar (netart.pl) what your nameserver(s) is (87.204.237.250).

PING 87.204.237.250 (87.204.237.250) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 87.204.237.250: icmp_req=1 ttl=242 time=142 ms

BUT

>dig @87.204.237.250 blackflow.info 

; <<>> DiG 9.7.3 <<>> @87.204.237.250 blackflow.info
; (1 server found)
;; global options: +cmd
;; connection timed out; no servers could be reached

AND

>dig blackflow.info NS
;; QUESTION SECTION:
;blackflow.info.            IN  NS

;; ANSWER SECTION:
blackflow.info.     2559    IN  NS  ns1.netart.pl.
blackflow.info.     2559    IN  NS  ns3.netart.pl.
blackflow.info.     2559    IN  NS  ns2.netart.pl.
share|improve this answer

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.