Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

i have the local developement machine (win 7) with iis 7.5.7600 and i can deploy a website from .zip file that was generated with visual studio 2010 using "Import Application..." link in an iis website

However the win 2008 r2 server that has same iis version doesn't have "Import Application..." link, it only has "add application from gallery"

the question is how do i deploy it on the server?

removed secondary question*

using framework 4

share|improve this question
    
I suggest removing the second part of this question, getting some more info and posting a separate question entirely. –  Ben Campbell Nov 10 '11 at 1:07
add comment

1 Answer

up vote 1 down vote accepted

You're missing components. The default install doesn't have the import feature. You'll need Web Deploy added into the mix. Download web deploy here. That should do the trick. Here's A little more detail on this solution.

Edit: you'll need to restart the service after adding the component.

share|improve this answer
1  
tnx i did.... also had to restart server for it to show –  robert Nov 10 '11 at 1:11
    
I edited the answer to reflect restart server part. Thanks! –  Ben Campbell Nov 10 '11 at 1:12
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.