Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I installed mono fast cgi for nginx following instructions on: http://www.mono-project.com/FastCGI_Nginx but when i try to load test aspx file i getting 502 error gateway,and following error in error log: 2011/11/28 18:49:51 [error] 5376#0: *6 upstream sent unexpected FastCGI record: 3 while reading response header from upstream, client: ipadress, server: ipadress, request: "GET /default.aspx HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://127.0.0.1:9999", host: "ipadress" I tried different things to change but always same result,except maybe sometime in error log is number 1 or 3 instead 6.Nginx ver is 1.03 64 bit,mono and xsp latest versions. Any idea what could be wrong?

share|improve this question

1 Answer 1

Figured how problem was in xsp not properly configured,it was not connecting to installed mono.Nginx proxy works fine so nginx part it's resolved,but now i getting following error when loading following test aspx file:

<html> <body bgcolor="yellow"> <center><h2>Hello ServerFault!</h2><p><%Response.Write(now())%></p> </center> </body></html>

Compilation Error

Description: Error compiling a resource required to service this request. Review your source file and modify it to fix this error.

Compiler Error Message: CS1525: Unexpected symbol `__output' /default.aspx

Show Detailed Compiler Output:

gmcs /target:library /lib:"/usr/local/nginx/html/bin" /debug- /optimize+ /warn:0 /out:"/tmp/root-temp-aspnet-0/e96ac5a8/App_Web_2a0e1fec.dll" /r:"/usr/local/lib/mono/gac/System/2.0.0.0_b77a5c561934e089/System.dll" /r:"/usr/local/lib/mono/gac/System.Configuration/2.0.0.0_b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll" /r:"/usr/local/lib/mono/gac/System.Data/2.0.0.0_b77a5c561934e089/System.Data.dll" /r:"/usr/local/lib/mono/gac/System.Drawing/2.0.0.0_b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll" /r:"/usr/local/lib/mono/gac/System.Web/2.0.0.0_b03f5f7f11d50a3a/System.Web.dll" /r:"/usr/local/lib/mono/gac/System.Web.Services/2.0.0.0_b03f5f7f11d50a3a/System.Web.Services.dll" /r:"/usr/local/lib/mono/gac/System.Runtime.Serialization/3.0.0.0_b77a5c561934e089/System.Runtime.Serialization.dll" /r:"/usr/local/lib/mono/gac/System.IdentityModel/3.0.0.0_b77a5c561934e089/System.IdentityModel.dll" /r:"/usr/local/lib/mono/gac/System.ServiceModel/3.0.0.0_b77a5c561934e089/System.ServiceModel.dll" /r:"/usr/local/lib/mono/gac/System.ServiceModel.Web/3.5.0.0_31bf3856ad364e35/System.ServiceModel.Web.dll" /r:"/usr/local/lib/mono/gac/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll" /nowarn:0169 -- "/tmp/root-temp-aspnet-0/e96ac5a8/App_Web_2a0e1fec_0.cs"

/tmp/root-temp-aspnet-0/e96ac5a8/App_Web_2a0e1fec_0.cs(81,1): error CS1525: Unexpected symbol `__output'

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.