Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

After the installation of bugzilla, I am unable to find the bugzilla login page, The following are the errors which is showing in the browser.

./data/params file does not exist. You probably need to run checksetup.pl. at Bugzilla/Config.pm line 337.

Compilation failed in require at /var/www/bigbugz/bugz/index.cgi line 34. BEGIN failed--compilation aborted at /var/www/bigbugz/bugz/index.cgi line 34.

Please help me to solve the issue.

share|improve this question
add comment

2 Answers

(It appears I don't have permission to post replies.)

If Bugzilla tells you you need to install the packages, then it can't find them. So you may have a Perl library path problem. The simple fix is to run the commands it tells you, in order to install your own local copies in the Bugzilla lib/ directory. If you definitely want to use the system versions, then you'll have to work out what's wrong with the path.

Note also that Bugzilla requires certain versions of packages - installing "CGI" is not enough, we need a very recent version. Check the output to see whether Bugzilla can't in fact find the packages, or whether it's finding them but the version is too old.

Gerv

share|improve this answer
add comment

You probably need to run checksetup.pl.

share|improve this answer
    
Did it, It shows a list of packages that needs to be installed. But I have already installed those packages. –  Caterpillar Dec 14 '11 at 5:25
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.