Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I installed postfix on my Ubuntu server 11.04 (or is that 11.10?), so I could send mail using PHP. Everything works with GMail, Hotmail, etc, but Yahoo! mail users aren't getting any emails (even in thier spam folder). Same problem using the mail command on the server. If I use the mail command on my mac to Yahoo, it works fine.

Any idea where the problem is from, and how to fix it? Thanks in advance!

share|improve this question

migrated from stackoverflow.com Dec 17 '11 at 20:16

This question came from our site for professional and enthusiast programmers.

closed as not a real question by mailq, Iain, Holocryptic, Wesley, Scott Pack Dec 18 '11 at 1:59

It's difficult to tell what is being asked here. This question is ambiguous, vague, incomplete, overly broad, or rhetorical and cannot be reasonably answered in its current form. For help clarifying this question so that it can be reopened, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

1 Answer 1

check /var/log/mail/error & your postfix queue.

Your emails to yahoo will be in the queue with the error/status codes returned from yahoo.

I have an issue were yahoo delays delivering email, due to 'users reporting it as spam'.

share|improve this answer

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.