Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I've just setup a mail server on a CentOS dedicated server. I can successfully send email and receive email, using TLS and everything, so that part is perfect.

The problem, however, is that I can't send emails to people from the same server using an email from the same server.

So, me@example.com can't send emails to you@example.com, but me@gmail.com can send emails to both me@example.com and you@example.com.

I can't send emails from me@hosted-website1.com to me@hosted-website2.com.

A snippet from my maillog:

Dec 22 07:58:34 king postfix/smtpd[13022]: NOQUEUE: reject: RCPT from mail-qy0-f172.google.com[209.85.216.172]: 550 5.1.1 <steve@domain.ca>:
Recipient address rejected: User unknown in virtual alias table; from=<jason@domain.ca> to=<steve@domain.ca> proto=ESMTP helo=<mail-qy0-f172.google.com>

Not too sure what information to give, so let me if you need more info. As I said, I can email steve@domain.ca properly using my jason@gmail.com.

Note: All email addresses are fictional.

EDIT: I should specify that I use Virtualmin. I have the virtual_alias_maps set in my main.cf to virtual_alias_maps = hash:/etc/postfix/virtual. In the virtual file, I got plenty of entries generated by Virtualmin such as:

jason@valdron.ca        jason.valdron
share|improve this question

1 Answer 1

up vote 1 down vote accepted

You have put your local domain in virtual_alias_domains.

Don't do this.

share|improve this answer
    
Not really a clear answer..."You have to do X, don't do X." –  Bart Silverstrim Dec 22 '11 at 13:22
    
Check out my edit. Also, @BartSilverstrim, it's a proper answer, he said that I did something, but don't do it. However, the phrasing used is kinda weird :) –  jValdron Dec 22 '11 at 13:31
    
AH that's what got me. I read a "to" in it when there wasn't, like you have to do X. Now I see. Derp on me. –  Bart Silverstrim Dec 22 '11 at 13:42
    
Was kinda that, my local domain was in my maps, thanks! –  jValdron Dec 22 '11 at 14:12
    
As documented, virtual_alias_domains defaults to $virtual_alias_maps, and any bare domain in virtual_alias_maps is automatically a virtual_alias_domain. This is legacy behaviour. –  adaptr Dec 22 '11 at 15:44

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.