Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

Running nagios Version 3.2.3.

Both of the machines are behaving strangely for me (only).

One of them never tells me what's actually happening... the email I end up getting says something along the lines of...

"PROBLEM: Host Alert is UP ... PING OK"

The other machine behaves the same way, but OCCASIONALLY with some hosts it seems to send the notification correctly with valid information.

My boss gets the same notifications, but his all go through properly from both servers. AFAICT my account is configured in exactly the same way as his. Has anyone experienced anything like this before?

share|improve this question
    
can you ensure that your contact definitions of you and your boss are the same in nagios? –  Nic Young Feb 20 '12 at 18:40
    
You haven't provided nearly enough information for anyone to help you. Try to provide exact messages, not "something along the lines of", as well as nagios.log excerpts. –  Keith Feb 20 '12 at 19:29

1 Answer 1

up vote 2 down vote accepted

It appears your account is probably set up to receive host notifications for services and service notifications for hosts, or some combination. This will lead to strange notifications.

share|improve this answer
    
Wow, good call. I wonder how that happened... Working now! Thanks! –  Bart Feb 20 '12 at 20:00

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.