Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I have created Hosted Zone with 2 IP addresses of Gluster Cluster, both IP are returned by dig. After mounting Gluster, I cannot ls mount point as it takes long time. mount shows me it's mounted, but df doesn't.

Finally, I have this: ls: cannot access /mnt/storage: Transport endpoint is not connected. But if I mount it with the one of the IP, no problem - volume contents is accessible

OS: Ubuntu 11.10

GlusterFS: 3.2.6

Log: http://pastie.org/private/2jgp4h1hnqgzych3djtg

I have can telnet storage from client - ports are open.

share|improve this question

closed as too localized by Michael Hampton, Ward, mdpc, Jenny D, MadHatter May 17 '13 at 12:05

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

3  
Instead of editing your title/answer, it's appropriate to answer your own question and accept that answer. Please give more details than "There was a DNS issue." when you do. This community is for more than just the asker. –  MDMarra Mar 27 '12 at 0:59
add comment

2 Answers

According to the OP, it was a DNS issue. He didn't provide any additional detail.

share|improve this answer
add comment
up vote 1 down vote accepted

It was Private / Public DNS issue - misconfiguration. Resolved.

share|improve this answer
    
Please "accept" this answer when you have a chance. Thank you! –  Chris S May 4 '12 at 2:07
add comment

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.