Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I've gotten another IP address from my host. I added it to the networking settings. I can now ping that new IP address. I've bound a site in IIS to that new IP address.

But i can not connect to that IP on port 80. I've tried using netstat as well as tcpview and neither one shows anything sitting on that IP/port 80. When i try to telnet to port 80, it just times out. I ruled out the windows firewall by turning it off temporarily to no effect.

I have a feeling something else is running that's using that IP on port 80, but since nothing is showing up in tcpview, maybe i am wrong.

Any suggestions on how to resolve this?

share|improve this question
    
Have you tried restarting IIS? –  Massimo Apr 10 '12 at 6:40
    
Had you previously changed the IIS listening configuration away from 0.0.0.0 with the httpcfg utility? What address is shown in netstat for the existing port 80 listener? –  Shane Madden Apr 10 '12 at 18:43
    
restarted both IIS and the server itself. No effect. httpcfg is ringing a bell - sounds like something i might have used previously. It's been a while since I've needed to ad an IP to the server .... using netsh i was able to get this to work. Thank you - i'd make yours as the answer if i could –  merk Apr 11 '12 at 2:46
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.