Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I am setting up a new server running Webim, and am trying to add the nameservers, but am failing miserably :( I have followed these guides so far:

Setting up IPs and Setting up Nameservers in Webmin

But the domain is not resolving (IPs by themselves resolve to the server tho) if I ping the url it just returns 'unknown host'.

Any ideas where I might be going wrong? Are the resources listed above out of date? Could it be a firewall issue? (I can get to the server via the IPs ok).

My named.conf is currently:

options {
        directory "/etc";
        pid-file "/var/run/named/named.pid";
        allow-query {
                any;
                };
        };

zone "." {
        type hint;
        file "/etc/db.cache";
        };

zone "mysite.org" {
        type master;
        file "/var/named/mysite.org.hosts";
        };

Thanks in advance.

share|improve this question
    
Not to be a pedant, but it's not a "webmin server". It's unix-y system (probably linux) for on which you're using the webmin configuration tool. –  EEAA Apr 11 '12 at 20:47
    
Yes it's a CentOS server (webmin is just the control panel - tho I generally hear people say 'cPanel server' etc... is that bad?) (I edited the post) –  A4J Apr 11 '12 at 20:51

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.