Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

Possible Duplicate:
nginx+django serving static files

I followed this guide to deploy Django + Nginx on Ubuntu 11.10. Django works well but doesn't serve any static files.

Here is an excerpt from my settings.py:

STATIC_ROOT = ''

STATIC_URL = '/static/'

ADMIN_MEDIA_PREFIX = DOMAIN_URL + '/static/admin/'

STATICFILES_DIRS = (
    os.path.join(PROJECT_ROOT, 'static'),
)

And from nginx.conf

server {
                listen 80;
                server_name localhost;
                # site_media - folder in uri for static files
                location /static/  {
                        autoindex on;
                        alias /project/app/static;
                        }
location ~* ^.+\.(jpg|jpeg|gif|png|ico|css|zip|tgz|gz|rar|bz2|doc|xls|exe|pdf|p$
  access_log   off; # po co mi logi obrazków :)
  expires      30d;
}
                location / {
                        # host and port to fastcgi server
                        fastcgi_pass 127.0.0.1:8080;
                        fastcgi_param PATH_INFO $fastcgi_script_name;
                        fastcgi_param REQUEST_METHOD $request_method;
                        fastcgi_param QUERY_STRING $query_string;
                        fastcgi_param CONTENT_TYPE $content_type;
                        fastcgi_param CONTENT_LENGTH $content_length;
                        fastcgi_pass_header Authorization;
                        fastcgi_intercept_errors off;
                        }

What do I do here?

Further, this is my nginx log

    WSGIServer: missing FastCGI param SERVER_PORT required by WSGI!
WSGIServer: missing FastCGI param SERVER_PROTOCOL required by WSGI!" while read$
2012/04/17 13:48:24 [error] 15598#0: *3 open() "/etc/nginx/html/static/css/rese$
2012/04/17 13:48:24 [error] 15598#0: *4 open() "/etc/nginx/html/static/images/l$
2012/04/17 13:48:24 [error] 15598#0: *5 open() "/etc/nginx/html/static/js/scrip$
2012/04/17 13:48:24 [error] 15598#0: *6 open() "/etc/nginx/html/static/js/jquer$
2012/04/17 13:48:24 [error] 15598#0: *7 open() "/etc/nginx/html/static/style.cs$
2012/04/17 13:48:24 [error] 15598#0: *8 open() "/etc/nginx/html/static/js/jquer$
2012/04/17 13:48:24 [error] 15598#0: *5 open() "/etc/nginx/html/static/images/i$
2012/04/17 13:48:24 [error] 15598#0: *7 open() "/etc/nginx/html/static/images/i$
2012/04/17 13:48:24 [error] 15598#0: *8 open() "/etc/nginx/html/static/images/i$
2012/04/17 13:48:24 [error] 15598#0: *6 open() "/etc/nginx/html/static/images/s$
2012/04/17 13:48:24 [error] 15598#0: *3 open() "/etc/nginx/html/static/images/s$
2012/04/17 13:48:24 [error] 15598#0: *4 open() "/etc/nginx/html/static/images/s$
2012/04/17 14:07:33 [error] 16231#0: *1 FastCGI sent in stderr: "WSGIServer: mi$
WSGIServer: missing FastCGI param SERVER_PORT required by WSGI!
WSGIServer: missing FastCGI param SERVER_PROTOCOL required by WSGI!" while read$
2012/04/17 14:07:33 [error] 16231#0: *3 open() "/etc/nginx/html/static/css/rese$
2012/04/17 14:07:33 [error] 16231#0: *4 open() "/etc/nginx/html/static/style.cs$
2012/04/17 14:07:33 [error] 16231#0: *5 open() "/etc/nginx/html/static/js/jquer$
2012/04/17 14:07:33 [error] 16231#0: *6 open() "/etc/nginx/html/static/js/scrip$
2012/04/17 14:07:33 [error] 16231#0: *7 open() "/etc/nginx/html/static/js/jquer$
2012/04/17 14:07:34 [error] 16231#0: *7 open() "/etc/nginx/html/static/images/l$
2012/04/17 14:07:34 [error] 16231#0: *6 open() "/etc/nginx/html/static/images/i$
2012/04/17 14:07:34 [error] 16231#0: *4 open() "/etc/nginx/html/static/images/i$
2012/04/17 14:07:34 [error] 16231#0: *5 open() "/etc/nginx/html/static/images/i$
2012/04/17 14:07:34 [error] 16231#0: *3 open() "/etc/nginx/html/static/images/s$
2012/04/17 14:07:34 [error] 16231#0: *8 open() "/etc/nginx/html/static/images/s$
2012/04/17 14:07:34 [error] 16231#0: *5 open() "/etc/nginx/html/static/images/s$
2012/04/17 14:07:35 [error] 16231#0: *5 open() "/etc/nginx/html/static/images/f$
2012/04/17 14:10:30 [error] 16231#0: *9 FastCGI sent in stderr: "WSGIServer: mi$
WSGIServer: missing FastCGI param SERVER_PORT required by WSGI!
WSGIServer: missing FastCGI param SERVER_PROTOCOL required by WSGI!" while read$
2012/04/17 14:11:57 [error] 16471#0: *1 FastCGI sent in stderr: "WSGIServer: mi$
WSGIServer: missing FastCGI param SERVER_PORT required by WSGI!
WSGIServer: missing FastCGI param SERVER_PROTOCOL required by WSGI!" while read$
share|improve this question

marked as duplicate by voretaq7 Apr 17 '12 at 15:24

This question has been asked before and already has an answer. If those answers do not fully address your question, please ask a new question.

2 Answers 2

up vote 1 down vote accepted

Your question seems to be a duplicate to this one. I've posted very detailed answer there, it should help you. Please use search next time before you actually ask.

share|improve this answer
    
thanks. i will be more careful next time. –  lookingbrown Apr 17 '12 at 14:49

I believe alias /project/app/static; needs a trailing slash so it should be: alias /project/app/static/;

share|improve this answer
    
tried that. didn't work. –  lookingbrown Apr 17 '12 at 14:18

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.