Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I want to restart my vServer @ Hetzner through their Robot web-interface. All actions (start, stop, reset) won't work and give "The desired vServer action failed.". The robot states that the server is turned off. I can't reach my web services There's no hint what's going on so far. Any ideas?

share|improve this question

closed as off topic by SvW, Lucas Kauffman, Khaled, ThatGraemeGuy, EEAA May 8 '12 at 18:21

Questions on Server Fault are expected to relate to professional server, networking, or related infrastructure administration within the scope defined by the community. Consider editing the question or leaving comments for improvement if you believe the question can be reworded to fit within the scope. Read more about reopening questions here.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

1  
Yes: Contact Hetzner. They should be able to help you. How do you imagine that we could do that? –  SvW May 8 '12 at 14:18
2  
Welcome to Server Fault! You're question should be directed at your service provider, they understand their system better and you will get better help. –  Lucas Kauffman May 8 '12 at 14:18

1 Answer 1

up vote 5 down vote accepted

Simply, but effectiv: Call Hetzner's support. Since this is a special software, only they can help you.

share|improve this answer

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.