Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I suspect that Exchange 2010 is configured to use the TNEF message format when sending to certain recipient domains. Where can I check (server-side) to confirm if this is the case? I'm familiar with the Outlook settings for TNEF and that doesn't appear to be using TNEF there.

share|improve this question
add comment

2 Answers

One way you can check is to see if you have any remote domains configured under your Organization configuration =>Hub transport in the Exchange Management console. In there should typically be the default setting for all domains but if you have any additional domains set here they will override the default settings and use those for traffic destin for those domains.

share|improve this answer
add comment

I would start from the options described in this Microsoft article.

share|improve this answer
    
I sincerely appreciate the feedback but that specific article appears to be a bit dated and there's a disclaimer that "This article was written about products for which Microsoft no longer offers support." Is it still appropriate for Exchange 2010? –  Mike B May 9 '12 at 18:44
    
Actually this is where I stopped searching when I faced the same trouble. I notice though on the right a suggested search topic which includes Exchange 2010. Maybe this will lead you to a better link. –  adamo May 9 '12 at 21:16
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.