Server Fault is a question and answer site for system and network administrators. Join them; it only takes a minute:

Sign up
Here's how it works:
  1. Anybody can ask a question
  2. Anybody can answer
  3. The best answers are voted up and rise to the top

Munin shows high iowait (see legend), but does not reflect it on graphs.

It has default config, except the graph_height (but the problem was from beginning, before the graph_height was chnaged).

What's wrong with it? Ububtu Oneiric 32 server.

$munin-run cpu config | grep iowait
graph_order system user nice idle iowait irq softirq
iowait.label iowait
iowait.draw STACK
iowait.min 0
iowait.type DERIVE
iowait.info CPU time spent waiting for I/O operations to finish when there is nothing else to do.
share|improve this question
    
What shows munin log ?? (client and server) – B14D3 May 11 '12 at 7:39
    
[PERL WARNING] Use of uninitialized value $only_fqn in concatenation (.) or string at /usr/share/perl5/Munin/Master/GraphOld.pm line 1361 – Pavel Koryagin May 12 '12 at 4:27
    
That's in munin-graph.log. And nothing specific in other logs. Upgrade to Precise didn't help either. – Pavel Koryagin May 12 '12 at 4:27
    
Hmm under some reason the sum of values is up to 1600%, while system has 8 "CPUs" so Munin tries to plot values inside 800%. – Pavel Koryagin May 12 '12 at 6:14

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.