Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I am attemping to get SharePoint Portal integrations on Team Foundation Server 2010 x86 running with a standard single server installation on a WinServer w SP2. I can provide any and all information but I believe there is a permissions issue somewhere.

Error:

[2012-08-06 23:23:54Z][Error] TF252031: A SharePoint site could not be created for the team project collection. The following error occurred: TF250034: An access grant could not be found between Team Foundation Server and the SharePoint Web application that you specified. The Team Foundation Server ID is: db1d4655-f543-4709-b8e9-306410088558. The SharePoint Web application is: 'http://prod01/sites/test6.'

You must grant access for the Web application in the Team Foundation Administration Console. I also noticed in the Central Administration site there is a server service, "Windows SharePoint Services Search ", not running. When trying to start the service I'm directed to a service configuration page that I have filled 100x using domain credentials for the service account (same username for both the service account and the content access account, windows authentication for the SQL account)

I receive the following error:

"Error SPSearch (_tfssvcprod) Troubleshoot issues with Windows SharePoint Services. " which is not particularly helpful. I am not sure how to proceed at this point.

share|improve this question

closed as off topic by Chris S Aug 16 '12 at 15:04

Questions on Server Fault are expected to relate to server, networking, or related infrastructure administration within the scope defined by the community. Consider editing the question or leaving comments for improvement if you believe the question can be reworded to fit within the scope. Read more about reopening questions here.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
I am resposting this question from SharePoint StackExchange because I am not sure the problem is related to SharePoint specifically. It seems more of an IIS issue. –  sammarcow Aug 7 '12 at 14:28
    
You should not repost questions across the stack exchange network. If you feel it is better suited on another site simply ask a moderator to move it for you. –  Brent Pabst Aug 8 '12 at 23:19
    
Please do not cross-post questions. If a question should be on another site we can migrate it; if you want it to be moved please flag it for migration. –  Chris S Aug 16 '12 at 15:04

1 Answer 1

up vote 3 down vote accepted

It pretty much tells you what you have to do:

You must grant access for the Web application in the Team Foundation Administration Console

The Search Service is simply a search indexer and provider and has nothing to do with TFS.

Here is the relevant page on MSDN for how to grant access to the Web app:

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/dd236907

share|improve this answer

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.