Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I have created an answer file however whenever I run sysprep the video adapter driver keeps being removed and a basic one put on. The sysprep all works and the mini setup is automated to the point where I need to login and reinstall the video driver. There are so many options I am assuming that there is a way to add a little ol video driver considering the options in WSIM. Has anybody come across a similar issue that knows where to find the options for the drivers in the minisetup (answer file).

share|improve this question

2 Answers 2

up vote 1 down vote accepted

I found a solution that worked online. This is not my answer but it worked for me. The fix is to add Microsoft Windows Pnpsysprep_6.0 to pass 3 and under the setting PersistAllDeviceInstalls set this to True. I tested this after I made this setting to the answerfile and it worked a treat.

Farseeker, thanks for you respnse.

share|improve this answer
    
The source of this answer was from this location h30434.www3.hp.com/psg/board/… –  JohnyV Jul 19 '09 at 22:18

You can add drivers to a WAIK installation image (WIM). I've only ever done it this way before I'm afraid, not with sysprepping, but if you get a WIM image at the end of it you might still be able to do it?

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.