Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

Windows Small Business Server 2011

Hi had a strange problem this morning someone reported that when they send an email from OWA their signature was coming out incorrectly, there was no spacing between certain elements etc...

After having a look a the emails html I notices that OWA seems to be appendning it's own

style as shown below:

<html dir="ltr">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<meta name="GENERATOR" content="MSHTML 9.00.8112.16450">
<style id="owaParaStyle">P {
    MARGIN-TOP: 0px; MARGIN-BOTTOM: 0px
}
</style>
</head>

this style is causing the signature to look incorrect. After a search of the net I can find no way to fix this?

Does anyone have any ideas?

Thanks.

share|improve this question
add comment

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

Inline-styles have higher priority, I believe, so you might have some luck by changing your HTML-signature from, say:

<p>My Company</p>...

to:

<p style="margin-top: 5px; margin-bottom: 5px;">My Company</p>...
share|improve this answer
    
That's not a bad workaround, I can quite easily implement that, I will accept it later on unless someone can tell me a way to stop OWA from actually doing this in the first place. Thanks again Nick –  Shutupsquare Oct 29 '12 at 12:05
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.