Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I have a mail server that serves multiple domains. I have 2 users that use a specific domain. User A does not experience any issues when sending and receiving mail. User B can send emails fine and receives emails fine from most external users. However when Sender1 sends an email to UserB , the sender gets a "#550 5.1.1 RESOLVER.ADR.RecipNotFound; not found ##" message. However Sender1 can send to UserA just fine. I suspected that the issue was UserB was not setup correctly in exchange. After verification I determined this was not the issue. I then sent UserB emails from a number of external email addresses outside of our domain (Google, Yahoo, MSN) all of which were delivered, as they should have been. I am now out of guesses as to what the issue could possibly be. Any takers?

Thanks

share|improve this question
    
Have you found a solution for this problem yet? I'm running into the same message when one user gets e-mail from some external senders... –  SilverViper Jan 27 '13 at 20:47
add comment

1 Answer

Go into Powershell or the console and look at the properties (SMTP adresses) on both particular users.

It seems that one of the users might have gotten a wrong policy so that the correct smtp domain might not be listed on the mailbox.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.