Sign up ×
Server Fault is a question and answer site for system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I have Domino Server configured to run on startup. I quit the server and it still is warning. I then set the Diagnositcs and Server services to manual and restarted, and I'm still getting the same warning.

Any ideas on what else to do to get a FixPack to install? I'm trying to install on Windows Server and I don't see any processes starting with a w or n that look suspicious. As I mentioned, I've rebooted as well to try and ensure file locks are cleare dup.

share|improve this question
I have Domino Server - my condolences. –  HopelessN00b Nov 12 '12 at 19:07

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

Try to run the .exe file as Administrator. Right click on the file and choose "Run as Administrator"

If that desn't help, then look for an antivirus or backup program. They could lock some of the files.

share|improve this answer
Yup, that was the isssue. I had found out and tried to answer, but there's a 8 hour window. I wish the warning wasn't so misleading. –  RLZaleski Nov 12 '12 at 21:49
In our cases this is always the AntiVirus which is causing such issues. When we stop this service everything was running fine. –  BastianW Nov 13 '12 at 10:34

protected by Tom O'Connor Aug 9 '13 at 12:27

Thank you for your interest in this question. Because it has attracted low-quality answers, posting an answer now requires 10 reputation on this site.

Would you like to answer one of these unanswered questions instead?

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.