Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I have installed postfix with dovecot and postfix admin and all seemed well at the beginning. I can log in with thunderbird and check the mailboxes (all empty now) and TRY to send mail, even TLS works. The problem comes when I try to send mail. This is the output of mail.log when I try to send mail from an address to the same address:

Nov 23 16:41:55 mailforge postfix/local[6322]: 297792467C: to=, relay=local, delay=0.01, delays=0/0/0/0.01, dsn=5.1.1, status=bounced (unknown user: "test") Nov 23 16:41:55 mailforge postfix/qmgr[6293]: 297792467C: removed

To me it looks like as if postfix tries to look for the user "test" while in the mysql database users are named as user@domain.xx . Where should I change this behaviour?

share|improve this question

migrated from superuser.com Nov 24 '12 at 9:17

This question came from our site for computer enthusiasts and power users.

    
why are you sending to "test" anyway? shouldn't you be sending to test@ domain.xx? –  Waleed Hamra Nov 24 '12 at 9:52
    
The message is sent from the test@domain.xx account using the same test@domain.xx address as recipient. No idea about why postfix looks for a "test" user and not for a "test@domain.xx". –  user146866 Nov 24 '12 at 17:49

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.