Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

The identify binary is giving me an error. Has anyone seen this before? Google isn't being very helpful.

realpath(/nfs/c10/h02/mnt/144213/data/bin/)
realpath(/nfs)
is_dir(/nfs/c10/h02/mnt/144213/data/bin/)
Loading plugin imagemagick
imagemagick plugin successfully instantiated
Check the version of the imagemagick plugin
The version of the imagemagick plugin is ok
getcwd()
chdir(/nfs/c10/h02/mnt/144213/domains/thisnthatcompany.com/html/gallery/g2data/tmp/)
realpath(/nfs/c10/h02/mnt/144213/data/bin/)
realpath(/nfs)
is_dir(/nfs/c10/h02/mnt/144213/data/bin/)
file_exists(/nfs/c10/h02/mnt/144213/data/bin/gm)
realpath(/nfs/c10/h02/mnt/144213/data/bin/identify)
realpath(/nfs)
file_exists(/nfs/c10/h02/mnt/144213/data/bin/identify)
getParameter exec.beNice for core plugin
Executing: ( "/nfs/c10/h02/mnt/144213/data/bin/identify" 
"/nfs/c10/h02/mnt/144213/domains/thisnthatcompany.com/html/gallery/modules/imagemagick/data/test.gif"
)
2>"/nfs/c10/h02/mnt/144213/domains/thisnthatcompany.com/html/gallery/g2data/tmp/g2dbgVVafbw"
getParameter exec.expectedStatus for core plugin
file_exists(/nfs/c10/h02/mnt/144213/domains/thisnthatcompany.com/html/gallery/g2data/tmp/g2dbgVVafbw)
filesize(/nfs/c10/h02/mnt/144213/domains/thisnthatcompany.com/html/gallery/g2data/tmp/g2dbgVVafbw)
unlink(/nfs/c10/h02/mnt/144213/domains/thisnthatcompany.com/html/gallery/g2data/tmp/g2dbgVVafbw)
Regular Output:
/nfs/c10/h02/mnt/144213/domains/thisnthatcompany.com/html/gallery/modules/imagemagick/data/test.gif
GIF 50x50 50x50+0+0 8-bit sRGB 8c 232B 0.000u 0:00.000
Error Output:
Status: 0 (expected 0)
share|improve this question

closed as off topic by EEAA, Ward, Michael Hampton, HopelessN00b, mdpc Nov 27 '12 at 18:03

Questions on Server Fault are expected to relate to server, networking, or related infrastructure administration within the scope defined by the community. Consider editing the question or leaving comments for improvement if you believe the question can be reworded to fit within the scope. Read more about reopening questions here.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
Looks just fine to me, identify starts and identifies the image. What's the problem? –  Dennis Kaarsemaker Nov 26 '12 at 6:37
    
Sorry your right. Heres a screen shot. cl.ly/L9fH –  David Neudorfer Nov 26 '12 at 7:45
    
A screenshot of what? Which testing tool is this, what are you trying to do? –  Dennis Kaarsemaker Nov 26 '12 at 11:45

1 Answer 1

up vote 1 down vote accepted

Your test tool seems to expect no output from identify. It's sole purpose is to provide output (identification of the image). THis is a fault in the test tool, not in identify.

share|improve this answer

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.