Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

The title sums up the situation and here are the specifics:

  • website on the guest box is configured correctly in Apache and responds fine in browser on that machine
  • guest box is set to use bridged adapter mode for network
  • I've made an entry in my Win7 host file with the IP and domain of the site which I have configured in Apache on the guest CentOS VM
  • Apache on the guest box responds to a request from a browser on the host box, but with the Apache test page
  • I've verified that the host box is indeed loading content from Apache on the guest box by stopping httpd
  • I've run nmap on the guest box IP from the host box and port 80 is open

Stumped from here. Sure I'm missing something easy but running out of stuff to try. Ideas?

share|improve this question
1  
You'll need to show the Apache virtual host configuration, etc. –  cjc Jan 10 '13 at 23:30
    
@cjc Found the issue in the vhost config and it was indeed a simple one. I wish I had a good excuse for missing it initially but I don't. Thanks for your help. –  joelmdev Jan 11 '13 at 15:20

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

Found the issue and it was indeed a simple one that I had overlooked before. The vhost was setup with the line

Allow from 127.0.0.1

Pretty obvious that that's not what we want if we're to access the site externally. So I changed it to

Allow from all

and no surprise that everything now works as expected.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.