Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I want to configure sso between domino servers . all the server are in the same domains.

i have created the "web sso configuration document" and made the necessary chnages in server document. after restarting the http task i'm not getting any error in console regarding sso . but single sign on is not working in the domain as i wanted , and important thing is after configuring this setting I'm not even able to login to any of the browsers, again and again I'm getting the same login page after entering user name password .

share|improve this question
add comment

1 Answer

up vote 3 down vote accepted

No, Websphere is not required. Domino can use its own SSO (by using Domino LTPA keys).

Here's a simple guide: http://www-10.lotus.com/ldd/dominowiki.nsf/dx/Configuring_single_sign-on_with_an_LTPA_token_on_IBM_WebSphere_and_IBM_Lotus_Domino_platforms#Configuring+Lotus+Domino+

Some things to check:

  • Is the hostname specified in the Web SSO config document correct? That usually explains why you are directed to the login page after logging in.
  • Do you use Internet Sites (i.e. is "Load Internet configurations from Server\Internet Sites documents" set in the server document)? if so, you must create your Web SSO config document under Internet Sites (and not under All Server Documents).
share|improve this answer
    
Thanks a lot Per Henrik. Let me try –  Mythli Feb 14 '13 at 6:43
    
Its works Thanks –  Mythli Feb 23 '13 at 15:01
    
Great to hear. Remember to accept the answer then. Thanks. –  Per Henrik Lausten Feb 23 '13 at 15:08
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.