Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I just installed postgresql 9.1 on my ubuntu server precise I installed postgres on an ubuntu workstation before and despite following the same steps (documented) nothing works.

When i do :

sudo /etc/init.d/postgresql start

There is no message at all, and there is no postgres process running. The /var/log/postgres/ folder exist but it's empty. How can i know what is wrong with my postgres?

EDIT : nothing relevant in var/log/messages

share|improve this question

closed as too localized by mgorven, dunxd, mdpc, Khaled, Scott Pack Mar 16 '13 at 16:48

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

1  
Is there anything in your other server logs, e.g. /var/log/messages that will give you a hint? –  Jenny D Mar 7 '13 at 11:09
    
What's the output of pg_lsclusters? If it's empty, that would explain why the init script starts nothing without any error. –  Daniel Vérité Mar 8 '13 at 20:08
add comment

1 Answer

up vote 0 down vote accepted

I totally deleted and reinstalled postgres, half of postgres was missing. I only used apt-get i'm not sure why the installation failed. After a clean install it waorks perfectly.

share|improve this answer
add comment

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.