Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I am trying to restore an individual folder from an Exchange 2007 GRT backup, and the restore is failing with error code E000848C.

The setup is a Windows Server 2008 Standard x64 machine running Exchange 2007 SP3, and a Windows Server 2008 Standard x64 machine running Backup Exec 12.5.

Both servers were updated with the latest Windows Updates on Sunday just passed.

The backup in question is a nightly, full Information Store backup to disk.

I have tried:

  • Ensuring the Backup Exec service account is a Domain Administrator, Exchange Organization Administrator, Local Administrator on both the Exchange and Backup Exec servers.
  • Granting Full Access over the mailbox in question to the service account.
  • Creating a mailbox for the account and ensuring it has a unique name, that it is populated in the Global Address Book and that I have both sent and received an email via OWA.
  • Installing the Exchange Management Tools for EX2007SP3 on the Backup Exec server.
  • Uninstalling and then reinstalling the Remote Agent for Windows Servers and ensuring it publishes itself to the Media Server.
  • Pinging between the servers to confirm there is no layer 1 fault (!).
  • Rebooting the Backup Exec server.
  • Restoring a single message - which failed.
  • Restoring a single folder - which failed.
  • Restoring from another mailbox - which failed.
  • Ensuring both servers have a staging directory, C:\Temp\, which the service account has access to.

I have had a read through the Debug log from Backup Exec and the only thing that looks important, to me, is "ERROR: 10 Error: Invalid device". I've been through the Backup Exec site and not found any solution that has worked for me.

The interesting thing is that when I run the "Symantec Help" utility, it claims that the Backup Exec account is not a member of the Local Admin group, not a member of the Domain Admin group and not a member of the Exchange Organization Admins group. However, when I query against AD, I am told the opposite:

PS Z:\> Get-QADMemberOf

cmdlet Get-QADMemberOf at command pipeline position 1
Supply values for the following parameters:
Identity: DOMAIN\BACKUPEXEC

Name                           Type            DN
----                           ----            --
Domain Users                   group           CN=Domain Users,CN=Users,DC=s...
Exchange Organization Admin... group           CN=Exchange Organization Admi...
Domain Admins                  group           CN=Domain Admins,CN=Users,DC=...

All servers have the "Domain Admins" group as members of the local Administrators group, and I have also added the BACKUPEXEC account as a local Administrator explicitly, on both the Exchange and Backup Exec servers.

Can anyone shed any light on what might be occuring?

If it helps, I've posted a copy of the backup log below. I have anonymised the server names, account names and DNS names for security.

***************************************************************************
*****                  SGMon log for \\BACKUPSERVER                       *****
***************************************************************************
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 ndmpConnectEx: 'BACKUPSERVER' resolves to the local machine itself. So, we will try and connect to a loopback address ...
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 ndmpConnectEx : Control Connection information: A connection was established between end-points [::1]:58529 and [::1]:10000.
BEREMOTE: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [3464] 03/27/13 14:17:40 ndmpRun: Control connection accepted : connection established between end-points [::1]:10000 and [::1]:58529
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 NDMP version 3 connection CONNECTED
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 NDMPAgentConnector::AuthenticateClient(): Using Default Account for proxy Authentication
BKUPEXEC: [03/27/13 14:17:40] [0000]     03/27/13 14:17:39 [0018] [0000118] [Info] VSN received: type = VSN_TYPE_ACTJOBEX_UPDATE
BKUPEXEC: [03/27/13 14:17:40] [0000]     03/27/13 14:17:39 [0018] [0000119] [Debug] VSN is an ADD
BKUPEXEC: [03/27/13 14:17:40] [0000]     03/27/13 14:17:39 [0018] [0000120] [Debug] VSN added to queues
BKUPEXEC: [03/27/13 14:17:40] [0000]     03/27/13 14:17:39 [0018] [0000121] [Info] VSN received: type = VSN_TYPE_SCHJOB_UPDATE
BKUPEXEC: [03/27/13 14:17:40] [0000]     03/27/13 14:17:39 [0018] [0000122] [Debug] VSN is a MODIFY
BESERVER: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [4524] 03/27/13 14:17:40 -1 Client requested key (1364394032).
BKUPEXEC: [03/27/13 14:17:40] [0000]     03/27/13 14:17:39 [0018] [0000123] [Debug] VSN added to queues
BESERVER: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [4524] 03/27/13 14:17:40 01 Server Configuration: Client added: 8
BESERVER: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [4524] 03/27/13 14:17:40 -1 Client 'BACKUPSERVER' connected('','DOMAIN\BACKUPEXEC'): 0xbab4ba0
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 NDMPEngine::SetupNDMPConnection(): Using the system default logon account
BEREMOTE: [03/27/13 14:17:40] [0000]     BECryptoInit: BECrypto non-FIPS mode successfully enabled.
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     BECryptoInit: BECrypto non-FIPS mode successfully enabled.
BEREMOTE: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [3984] 03/27/13 14:17:40 BELogonUser: beclass::IsThisMe() returned error: 87
BEREMOTE: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [3984] 03/27/13 14:17:40 LogonType set = [LOGON32_LOGON_BATCH][0x4]
BEREMOTE: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [3984] 03/27/13 14:17:40 LogonUser(LOGON32_LOGON_BATCH-0x4) success
BEREMOTE: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [3984] 03/27/13 14:17:40 Successfully impersonated DOMAIN\BACKUPEXEC
BEREMOTE: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [3984] 03/27/13 14:17:40 WhoAmI( ) reports: DOMAIN\BACKUPEXEC
BESERVER: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [4524] 03/27/13 14:17:40 01 Server Configuration: Client removed: 7
BESERVER: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [4524] 03/27/13 14:17:40 -1 Client 'BACKUPSERVER' Disconnected:0xbab4ba0
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 PDI data store server(BACKUPSERVER) supports PDI
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 NDMPAgentConnector::EndConnection(): Data Server = BACKUPSERVER
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 FS supports PDI.
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 Enter RestoreMessageHandler::SetTargetDeviceName
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40   OS ID is [0x46]
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40   Target OS ID is [0x46]
BEREMOTE: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [3984] 03/27/13 14:17:40 @@@@@@@MyCloseSocket called with sockfd = 1868(0x74c)    retval = 0
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40   Device Subtype is [0x2]
BECAT:    [03/27/13 14:17:40] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:40]:[3908:2404]:[3]: in : inFamilyGuid({F0835925-89FE-47C5-BB82-DDFDD3B78F13}), familyId(1115360205), setNum(1)
BECAT:    [03/27/13 14:17:40] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:40]:[3908:2404]:[3]:  Get a Connection from Pool : Size(3)
BECAT:    [03/27/13 14:17:40] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:40]:[3908:2404]:[3]: status(0) connectServerComponent : in (0) -- current 0
BECAT:    [03/27/13 14:17:40] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:40]:[3908:2404]:[3]:  ValidateConnection :  1
BECAT:    [03/27/13 14:17:40] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:40]:[3908:2404]:[3]: Input Parameters for BackupSet_ByResource_View : [1]({F0835925-89FE-47C5-BB82-DDFDD3B78F13}),[3](1)
BECAT:    [03/27/13 14:17:40] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:40]:[3908:2404]:[3]: SELECT * FROM ImageObjectView where 1=1  AND MediaFamilyGuid = {F0835925-89FE-47C5-BB82-DDFDD3B78F13}  AND ImageNumber = 1  ORDER BY  MediaFamilyGuid  ,  ImageNumber  ,  MediaNumber
BECAT:    [03/27/13 14:17:40] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:40]:[3908:2404]:[3]: Number of records returned: 1
BECAT:    [03/27/13 14:17:40] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:40]:[3908:2404]:[3]: out : devName = \\EMAILSERVER.domain.local\Microsoft Information Store\MX01 First Storage Group
BECAT:    [03/27/13 14:17:40] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:40]:[3908:2404]:[3]:  ReleaseConnection ...
BECAT:    [03/27/13 14:17:40] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:40]:[3908:2404]:[3]:  Reset connection ...
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40   Queried Device: \\EMAILSERVER.domain.local\Microsoft Information Store\MX01 First Storage Group
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40   Setting target path: []
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 Exit SetTargetDeviceName - deviceName: [\\EMAILSERVER.domain.local\Microsoft Information Store\MX01 First Storage Group]
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 ValidatePDILocation: Validating PDI location: [E:\Backup Sets\EMAILSERVER IS Daily\IMG002071]. Temp path: [C:\TEMP]
BECAT:    [03/27/13 14:17:40] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:40]:[3908:2404]:[3]: in : imageGuid({F0835925-89FE-47C5-BB82-DDFDD3B78F13})
BECAT:    [03/27/13 14:17:40] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:40]:[3908:2404]:[3]:  Get a Connection from Pool : Size(3)
BECAT:    [03/27/13 14:17:40] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:40]:[3908:2404]:[3]: status(0) connectServerComponent : in (0) -- current 0
BECAT:    [03/27/13 14:17:40] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:40]:[3908:2404]:[3]:  ValidateConnection :  1
BECAT:    [03/27/13 14:17:40] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:40]:[3908:2404]:[3]: Input Parameters for Image_Fragments_View : [26]({F0835925-89FE-47C5-BB82-DDFDD3B78F13})
BECAT:    [03/27/13 14:17:40] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:40]:[3908:2404]:[3]: SELECT * FROM ImageObjectView where 1=1  AND ImageGUID = {F0835925-89FE-47C5-BB82-DDFDD3B78F13}  ORDER BY  MediaFamilyGuid  ,  ImageNumber  ,  MediaNumber
BECAT:    [03/27/13 14:17:40] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:40]:[3908:2404]:[3]: Number of records returned: 1
BECAT:    [03/27/13 14:17:40] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:40]:[3908:2404]:[3]:  ReleaseConnection ...
BECAT:    [03/27/13 14:17:40] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:40]:[3908:2404]:[3]:  Reset connection ...
PVLSVR:   [03/27/13 14:17:40] [0000]     [1532] 03/27/13 14:17:40.645 PvlEntityDatabase::QueryEntity()

            ParentEntityType = NULL_ENTITY_TYPE

            ParentEntityGuid = {00000000-0000-0000-0000-000000000000}

            EntityType = DEVICE_ENTITY_TYPE

            EntityGuid = {95700489-EB21-4B0D-899A-712296779488}

            EntityName = ""

            EntityFlags = 0x00000000
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 Media Label: IMG002071
BESERVER: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [4524] 03/27/13 14:17:40 12 AdammAdminBO::Get() - Parent = NULL , Entity = MEDIA
PVLSVR:   [03/27/13 14:17:40] [0000]     [1532] 03/27/13 14:17:40.645 PvlEntityDatabase::QueryEntity()

            ParentEntityType = NULL_ENTITY_TYPE

            ParentEntityGuid = {00000000-0000-0000-0000-000000000000}

            EntityType = MEDIA_ENTITY_TYPE

            EntityGuid = {F0835925-89FE-47C5-BB82-DDFDD3B78F13}

            EntityName = ""

            EntityFlags = 0x00000000
PVLSVR:   [03/27/13 14:17:40] [0000]     [1532] 03/27/13 14:17:40.645 PvlEntityDatabase::QueryEntity() : SUCCESS!
BESERVER: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [4524] 03/27/13 14:17:40 12 AdammAdminBO::Get() - hr = 0x0
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 Trying to create backup BSD \\EMAILSERVER.domain.local\Microsoft Information Store\MX01 First Storage Group for PDI restore
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 Failed to Load AllowExcludes key, We will update DR file evenif there are userExcludes. Error: 5
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 NDMPAgentConnector:SetupConnection(): Data Server = BACKUPSERVER
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 Could not resolve the "bews-ndmp" or the "ndmp" service, error code: 10109, using port 10000
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 ndmpConnectEx: 'BACKUPSERVER' resolves to the local machine itself. So, we will try and connect to a loopback address ...
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 ndmpConnectEx : Control Connection information: A connection was established between end-points [::1]:58533 and [::1]:10000.
BEREMOTE: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [3464] 03/27/13 14:17:40 ndmpRun: Control connection accepted : connection established between end-points [::1]:10000 and [::1]:58533
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 NDMP version 3 connection CONNECTED
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 NDMPAgentConnector::AuthenticateClient(): Using SSPI authentication with SLA/DLA as a fallback
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 NDMPAgentConnector::ConnectAuthUseSSPIasDefault(): Attempting SSPI authentication...
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 NDMP_SSPI: InitializeSecurityContext status 0x00090312 in 0 out 51
BEREMOTE: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [4936] 03/27/13 14:17:40 NDMP_SSPI: AcceptSecurityContext status 0x00090312 in 51 out 192
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 NDMP_SSPI: InitializeSecurityContext status 0x00000000 in 192 out 88
BEREMOTE: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [4936] 03/27/13 14:17:40 NDMP_SSPI: AcceptSecurityContext status 0x00000000 in 88 out 0
BEREMOTE: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [4936] 03/27/13 14:17:40 NDMP_SSPI: Security Package Name: NTLM
BEREMOTE: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [4936] 03/27/13 14:17:40 NDMP_SSPI: client authenticated as BACKUPEXEC
BEREMOTE: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [4936] 03/27/13 14:17:40 CreateAnonymousSID: sid is S-1-5-7
BEREMOTE: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [4936] 03/27/13 14:17:40 IsUserAnonymous() returns FALSE
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 NDMP_SSPI: client authenticated with server
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 NDMPAgentConnector::ConnectAuthUseSSPIasDefault(): SSPI authentication success.
BEREMOTE: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [4936] 03/27/13 14:17:40 ndmpdDataConnect: RAWS is attempting data connection on

    IP : 10.10.10.22

    Port : 20658
BEREMOTE: [03/27/13 14:17:40] [0000]     [4936] 03/27/13 14:17:40 ndmpdDataConnect : Data Connection information: A connection was established between end-points 10.10.10.37:58535 and 10.10.10.22:20658.
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 PDIRestoreBSDProcessor::EstablishPDIDataConnection() - data connection established successfully.
BENGINE:  [03/27/13 14:17:40] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:40 PDIRestoreBSDProcessor::ProcessPDIDataTransfer: Starting data transfer between EMAILSERVER.domain.local and BACKUPSERVER
BENGINE:  [03/27/13 14:17:41] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:41 ERROR: 10 Error: Invalid device
BENGINE:  [03/27/13 14:17:41] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:41 Enter RestoreMessageHandler::GetMachineName
BECAT:    [03/27/13 14:17:41] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:41]:[3908:2404]:[3]: in : inFamilyGuid({F0835925-89FE-47C5-BB82-DDFDD3B78F13}), familyId(1115360205), setNum(1)
BECAT:    [03/27/13 14:17:41] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:41]:[3908:2404]:[3]:  Get a Connection from Pool : Size(3)
BECAT:    [03/27/13 14:17:41] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:41]:[3908:2404]:[3]: status(0) connectServerComponent : in (0) -- current 0
BECAT:    [03/27/13 14:17:41] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:41]:[3908:2404]:[3]:  ValidateConnection :  1
BECAT:    [03/27/13 14:17:41] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:41]:[3908:2404]:[3]: Input Parameters for BackupSet_ByResource_View : [1]({F0835925-89FE-47C5-BB82-DDFDD3B78F13}),[3](1)
BECAT:    [03/27/13 14:17:41] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:41]:[3908:2404]:[3]: SELECT * FROM ImageObjectView where 1=1  AND MediaFamilyGuid = {F0835925-89FE-47C5-BB82-DDFDD3B78F13}  AND ImageNumber = 1  ORDER BY  MediaFamilyGuid  ,  ImageNumber  ,  MediaNumber
BECAT:    [03/27/13 14:17:41] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:41]:[3908:2404]:[3]: Number of records returned: 1
BECAT:    [03/27/13 14:17:41] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:41]:[3908:2404]:[3]: out : devName = \\EMAILSERVER.domain.local\Microsoft Information Store\MX01 First Storage Group
BECAT:    [03/27/13 14:17:41] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:41]:[3908:2404]:[3]:  ReleaseConnection ...
BECAT:    [03/27/13 14:17:41] [0000]     BECAT : [03/27/13 14:17:41]:[3908:2404]:[3]:  Reset connection ...
BENGINE:  [03/27/13 14:17:41] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:41 Exit GetMachineName - Machine name: [EMAILSERVER.domain.local]
BENGINE:  [03/27/13 14:17:41] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:41 NDMPAgentConnector::EndConnection(): Data Server = BACKUPSERVER
BEREMOTE: [03/27/13 14:17:41] [0000]     [4936] 03/27/13 14:17:41 NDMP_SSPI: reverted to user SYSTEM
BEREMOTE: [03/27/13 14:17:41] [0000]     [4936] 03/27/13 14:17:41 @@@@@@@MyCloseSocket called with sockfd = 2020(0x7e4)    retval = 0
BENGINE:  [03/27/13 14:17:41] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:41 NDMPAgentConnector::EndConnection(): Data Server = EMAILSERVER.domain.local
BEREMOTE: [03/27/13 14:17:41] [0000]     [4936] 03/27/13 14:17:41 @@@@@@@MyCloseSocket called with sockfd = 1868(0x74c)    retval = 0
BENGINE:  [03/27/13 14:17:41] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:41 Removing 'Restore 00076' from status update list
BENGINE:  [03/27/13 14:17:41] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:41 Updating status for: 'Restore 00076' (0x18 0xB)
BENGINE:  [03/27/13 14:17:41] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:41 Status for: 'Restore 00076' updated
BENGINE:  [03/27/13 14:17:41] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:41 Merging of BE / VSR Job Logs not necessary for this Type of Job
BENGINE:  [03/27/13 14:17:41] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:41 Ending job 'Restore 00076' with error status (-536836980)
BESERVER: [03/27/13 14:17:41] [0000]     [4524] 03/27/13 14:17:41 17 JobManager::HandleEndJob() called
BESERVER: [03/27/13 14:17:41] [0000]     [3660] 03/27/13 14:17:41 -1 ActiveState::doEndEvent( ): 'Restore 00076'
BENGINE:  [03/27/13 14:17:41] [0000]     [2404] 03/27/13 14:17:41 Job thread terminating
BESERVER: [03/27/13 14:17:41] [0000]     [3660] 03/27/13 14:17:41 17 JobManager::DoJobCompletionTasks(Restore 00076): GetFinalJobStatus()=6
BESERVER: [03/27/13 14:17:41] [0000]     [3660] 03/27/13 14:17:41 17 JobManager::DoJobCompletionTasks() Handling normal JOB_STATE_ERROR
BESERVER: [03/27/13 14:17:41] [0000]     [4524] 03/27/13 14:17:41 01 Server Configuration: Client removed: 6
BESERVER: [03/27/13 14:17:41] [0000]     [4524] 03/27/13 14:17:41 -1 Client 'BACKUPSERVER' Disconnected:0xbab4cc0
BESERVER: [03/27/13 14:17:41] [0000]     [3660] 03/27/13 14:17:41 17 JobManager::DoJobCompletionTasks() Finished building JOB_STATE_ERROR message
BESERVER: [03/27/13 14:17:41] [0000]     [3660] 03/27/13 14:17:41 18 Alert Job Failed, Notify: No, EventLog: Yes, Trap: No
BESERVER: [03/27/13 14:17:41] [0000]     [3660] 03/27/13 14:17:41 -1 ActiveState::doEndEvent( ): CJobManager::DoJobCompletionTasks() returned 0x0
BKUPEXEC: [03/27/13 14:17:42] [0000]     03/27/13 14:17:41 [0018] [0000124] [Info] VSN received: type = VSN_TYPE_ALERT_UPDATE
BKUPEXEC: [03/27/13 14:17:42] [0000]     03/27/13 14:17:41 [0018] [0000125] [Debug] VSN is an ADD
BKUPEXEC: [03/27/13 14:17:42] [0000]     03/27/13 14:17:41 [0018] [0000126] [Debug] VSN added to queues
BKUPEXEC: [03/27/13 14:17:42] [0000]     03/27/13 14:17:41 [0018] [0000127] [Info] VSN received: type = VSN_TYPE_COMPJOB_UPDATE
BKUPEXEC: [03/27/13 14:17:42] [0000]     03/27/13 14:17:41 [0018] [0000128] [Debug] VSN is an ADD
BKUPEXEC: [03/27/13 14:17:42] [0000]     03/27/13 14:17:41 [0018] [0000129] [Debug] VSN added to queues
BKUPEXEC: [03/27/13 14:17:42] [0000]     03/27/13 14:17:41 [0018] [0000130] [Info] VSN received: type = VSN_TYPE_ACTJOBEX_UPDATE
BKUPEXEC: [03/27/13 14:17:42] [0000]     03/27/13 14:17:41 [0018] [0000131] [Debug] VSN is a REMOVE
BKUPEXEC: [03/27/13 14:17:42] [0000]     03/27/13 14:17:41 [0018] [0000132] [Debug] VSN added to queues
BESERVER: [03/27/13 14:17:45] [0000]     [3156] 03/27/13 14:17:44 17 JobManager: Sending History Update VSN, count:1.
BESERVER: [03/27/13 14:17:45] [0000]     [3156] 03/27/13 14:17:44 17 CJobManagerBO::Query QUERY_JOBSETUP_MONITOR
BKUPEXEC: [03/27/13 14:17:45] [0000]     03/27/13 14:17:44 [0018] [0000133] [Info] VSN received: type = VSN_TYPE_JOBHIST_UPDATE
BKUPEXEC: [03/27/13 14:17:45] [0000]     03/27/13 14:17:44 [0018] [0000134] [Debug] VSN is a MODIFY
BKUPEXEC: [03/27/13 14:17:45] [0000]     03/27/13 14:17:44 [0018] [0000135] [Debug] No VSN payload - do a reset
BKUPEXEC: [03/27/13 14:17:45] [0000]     03/27/13 14:17:44 [0018] [0000136] [Debug] VSN added to queues
BKUPEXEC: [03/27/13 14:17:45] [0000]     03/27/13 14:17:44 [0018] [0000137] [Info] VSN received: type = VSN_TYPE_SCHJOB_UPDATE
BKUPEXEC: [03/27/13 14:17:45] [0000]     03/27/13 14:17:44 [0018] [0000138] [Debug] VSN is a MODIFY
BKUPEXEC: [03/27/13 14:17:45] [0000]     03/27/13 14:17:44 [0018] [0000139] [Debug] VSN added to queues
share|improve this question
    
Are the Exchange Management tools on the backup server the same version as on the Exchange server? –  joeqwerty Mar 27 '13 at 14:59
    
I'm unsure on the exact version numbers but the BE server has Exchange 2007 SP3 tools installed, and the Exchange server is Exchange 2007 SP3? –  Daniel Arkley Mar 27 '13 at 15:37
    
To be sure, open the EMC on the Exchange server and on the Backup server and see if the version number matches in Help|About. –  joeqwerty Mar 27 '13 at 15:48
    
The mail server shows Exchange Server 2007 version 08.03.0083.000 - the BE server shows the same. –  Daniel Arkley Mar 27 '13 at 16:09

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

Unfortunately this configuration is not supported with any version lower than Backup Exec 2010 see http://www.symantec.com/docs/TECH135234

"Exchange 2007 Service Pack 3 (SP3) is supported starting with Backup Exec versions 2010 and 2010 R2."

Backup Exec Software Compatibility List
http://entsupport.symantec.com/umi/V-269-1

I highly recommend upgrading to Backup Exec 2010R3 sp1

Thanks, Lenora

share|improve this answer
    
Backup Exec 12 is < BE 2010?! I suppose the 20... missing is the clue... –  Daniel Arkley Mar 27 '13 at 22:30

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.