Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I have a Motorola MC5040 that was purchased through a liquidator... and we want to use it in our factory to access a simple web-app. So all I really need to do is get it hooked into our WiFi... it connects to the access point, but I cannot get it to register an IP address (all other devices are getting IP addresses just fine)

  • I could monkey with this thing until I figure out how to get the IP address to get assigned via WiFi... time is $$...
  • try to upgrade it to a newer version of Windows Mobile (can it handle a it?)
  • go buy a new model that is up to date

Thoughts?

share|improve this question

closed as too localized by Mark Henderson Jan 16 '12 at 5:27

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

1 Answer 1

Have you tried setting a static IP on the device? It's pretty unlikely to work, but won't take long to try.

I assume that the device supports the required security protocols for the WiFi... Looking at the user manual it seems to support all the usual suspects.

I don't think there is an upgrade path for the device, and if there was there's no guarantee it would work, so I think it's down to monkeying around or buying a current device that's got manufacturer support on it.

share|improve this answer

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.