Take the 2-minute tour ×
Server Fault is a question and answer site for professional system and network administrators. It's 100% free, no registration required.

I'm trying to convert a standalone Plone instance to a ZEO cluster. I have the ZEO server and three clients on the same machine. I modified the buildout, cleared the buildout cache, and reran bin/buildout. Everything seemed to work. In fact, when I run bin/startcluster.sh everything looks like it's working, except then if I use bin/clusterstatus.sh I'll see that only client1 is running.

If I try running bin/zeo fg I get the following:

root@dev:/opt/Plone/zinstance# bin/zeo fg
/opt/Plone/zinstance/parts/zeo/bin/runzeo
Traceback (most recent call last):
  File "/opt/Plone/Python-2.7/lib/python2.7/site-packages/ZEO/runzeo.py", line 397, in <module>
    main()
  File "/opt/Plone/Python-2.7/lib/python2.7/site-packages/ZEO/runzeo.py", line 394, in main
s.main()
  File "/opt/Plone/Python-2.7/lib/python2.7/site-packages/ZEO/runzeo.py", line 165, in main
self.server.close()
AttributeError: StorageServer instance has no attribute 'close'

The zeo.log file shows the process repeatedly exiting with status 1 and restarting but doesn't give me anything more detailed.

First of all, what is the problem I'm having? Secondly, how can I fix it?

share|improve this question
    
Well I gave in and reinstalled it (i.e., ./install.sh zeo) and now it seems to work. –  emodendroket May 31 '13 at 13:31
add comment

1 Answer

up vote 0 down vote accepted

Run the install.sh script again to fix.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.